Divendres 07, cita amb La Taula Voladora…

Benvolguts, benvolgudes:

El proper divendres dia 7 de Juny es el primer del mes i complint el nostre compromís estarem a la Sala Polivalent de l’Ajuntament per atendre les peticions i inquietuds que tingueu.

Us hem de comunicar també que ens fa una especial il·lusió assistir, el mateix dia, a la mateixa hora i al mateix lloc, a la presentació del projecte de LaTaula Viatgera que han preparat uns grup de veïns amb l’objectiu de millorar les relacions entre tots, a partir d’una activitat adreçada als nens i nenes del veïnat i del poble,  però que necessita obligatòriament de la col·laboració i participació dels seus pares i mares.

Aquí sota trobareu l’enllaç al díptic editat per explicar el contingut i les dates de La Taula Viatgera,que estem segurs que comptarà amb una excel·lent participació.

Moltes gràcies, us esperem divendres.

 

Diptic Taula Voladora

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Divendres 07, cita amb La Taula Voladora…

  1. Asterix ha dit:

    Hola a totes i a tots: es digne d’encomi que uns veïns es posin d’acord per realitzar activitats per als nens, necessitats en aquest lloc tan preciós i tant tranquil però apartat per a ells. I també és digne d’admiració que intentin estroncar les ferides socials d’aqueta petita comunitat tant vilipandiada poc temps enrere. Aixó, unit a la política de transparència de la Junta i de donar un tracte personalizat als associats marca la diferència.

    Jo particularment, agraeixo de tor cor a la Sra. Presidenta que em truqués a casa per comunicar-me la mort d’una veïna amb la qual sabia que teníem molt bona relació. Gràcies a això vaig poder
    assistir al sepeli. També em va trucar per avisar-me del día en què es faría la lectura de comtadors del aigua. Nosaltres omplim la piscina al mes de març de cada 5 o 6 anys. O sigui, quan hi ha aigua.També vaig agrair el seu detall.

    Per raons alienes a la meva voluntat no podré assistir a la presentació de la Taula Viatgera aquest divendres però, els desijo que l’èxit sigui igual a la il·lusió dipositada.

    Una salutació molt cordial per a la Junta i la Comissió de la Taula

Deixa un comentari